Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης

Ποιοι Είμαστε

The Mental Health Gate
The Mental Health Gate

Λίγα λόγια για εμάς

Το Mental Health Gate είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που περιλαμβάνει όλες τις ειδικότητες επαγγελματιών ψυχικής υγείας. Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι, Σύμβουλοι, Κοινωνικοί λειτουργοί, είναι μερικές μόνο από τις ειδικότητες μίας μεγάλης πλέον γκάμας επαγγελματιών εξειδικευμένων σε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η πλατφόρμα μας περιλαμβάνει επαγγελματίες θεραπευτές, που διαθέτοντας το κατάλληλο επιστημονικό υπόβαθρο αλλά και την ανάλογη εμπειρία, είναι σε θέση να συνδράμουν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο στην επίλυση προβλημάτων των ανθρώπων που τους εμπιστεύονται.

Είναι ελεύθερα προσβάσιμη από όλους όσους αναζητούν τον κατάλληλο επαγγελματία που ταιριάζει στη περίπτωσή τους ή στο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν.

The Mental Health Gate
Η φιλοσοφία μας
Με έμφαση στην ψυχική υγεία

Η φιλοσοφία μας

Το The Mental Health Gate είναι μία Στέγη επαγγελματιών ψυχικής υγείας. Επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων της ψυχικής υγείας φιλοξενούνται με στόχο τη συνύπαρξη σε έναν κοινό τόπο για την παρουσίαση της δουλειάς και της προσφοράς τους και την προώθηση της επικοινωνίας, τόσο μεταξύ τους όσο και με τους πελάτες τους.

Μην λησμονούμε ότι τα επαγγέλματα ψυχικής υγείας είναι κατά βάση λειτουργήματα, αφού εξυπηρετούν την ψυχική υγεία και κατ’ επέκταση το γενικό καλό.

Η φιλοσοφία μας λοιπόν είναι ακριβώς αυτή και το όραμά μας να φέρουμε σε επαφή τα ενδιαφερόμενα μέρη, υπερσκελίζοντας τις όποιες δυσκολίες επικοινωνίας της εποχής μας και παρακάμπτοντας τα τυχόν εμπόδια που παρουσιάζονται συχνά στη προσπάθεια εξεύρεσης της πληροφορίας. Η επικοινωνία μέσω του The Mental Health Gate είναι απλή, οι πληροφορίες εύκολα προσβάσιμες και ξεκάθαρες καθώς μας διέπει πλήρης διαφάνεια.

F.A.Q.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι μπορώ να αποκομίσω από την εγγραφή μου στην Πύλη; Γιατί να εγγραφώ;

Κάθε θεραπευτής που γίνεται μέλος στη Πύλη έχει τη δυνατότητα να διευρύνει το πελατολόγιό του απευθυνόμενος/η σε έναν ιστότοπο με πανελλαδική εμβέλεια. Ταυτόχρονα, οι πελάτες που απευθύνονται σε εκείνον γνωρίζουν ήδη τις εξειδικεύσεις του και ότι περαιτέρω στοιχεία έχει κοινοποιήσει, με αποτέλεσμα να διευρύνονται έτσι οι προοπτικές συνεργασίας.

Τι επιπλέον οφέλη έχω;

Επιπρόσθετα οφέλη σχετίζονται με εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία προορίζονται μόνο για τα μέλη και παρέχονται δωρεάν προς εκείνα.

Η Πύλη εμπλέκεται οικονομικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στη συνεργασία μου με τους πελάτες;

Η Πύλη δεν έχει καμμία περαιτέρω οικονομική εμπλοκή στη συνεργασία των θεραπευτών με τους πελάτες. Το ποσό που θα συμφωνηθεί μεταξύ τους υπόκεινται στους όρους της μεταξύ σας συνεργασίας και μόνο. Η Πύλη, στο πλαίσιο μακροχρόνιας συνεργασίας που επιθυμεί και με τους θεραπευτές αλλά και με το κάθε άτομο που αναζητά θεραπευτή, θα καταγράφει κάποια ανατροφοδότηση και των 2 μελών - εφόσον αυτά το επιθυμούν - με αποκλειστικό στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Πως θα γνωρίζω ότι θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος νέος πελάτης;

Μόλις γίνεται ένα νέο αίτημα πελάτη προς κάποιον θεραπευτή, η Πύλη σε ενημερώνεί στα στοιχεία που έχεις δηλώσει. Με το τρόπο αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να χαθεί κάποιο αίτημα.