Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης

Θεραπευτές

Γκύζη
Ψυχολόγος
Δια Ζώσης

Ονομάζομαι Αντώνης Τσιμπράκης. Είμαι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής. Είμαι κάτοχος «Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου» και «Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων» (ΣΕΨ). Η Ψυχοθεραπευτική μου προσέγγι..

Αθήνα
Ψυχολόγος

Αδειούχος ψυχολόγος με μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία και πολυετή κλινική εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, απέκτησα το πρώτο μου πτυχίο της Φιλοσοφικής από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων του ..

Αμπελόκηποι
Ψυχολόγος
Τηλεδιάσκεψη
Δια Ζώσης

Γεννήθηκα στην Ιταλία (Μπολώνια) και μεγάλωσα στον Βόλο. Σπούδασα ψυχολογία στην Γερμανία, όπου αποφοίτησα από το τμήμα της Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Wuppertal. Ολοκλήρωσα τις μεταπτ..

Τζούλια Αράπη

Τζούλια Αράπη

Ψυχοθεραπεύτρια
Άγιος Δημήτριος
Ψυχοθεραπευτής
Τηλεδιάσκεψη
Δια Ζώσης

Ονομάζομαι Τζούλια Αράπη και είμαι Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχω εκπαιδευτεί στο συνθετικό μοντέλο προσέγγισης ψυχοθεραπείας και εργάζομαι ιδιωτικά με ενήλικες online & δια ζώσης...

Δημήτρης Μούγιος

Δημήτρης Μούγιος

Ψυχολόγος
Αθήνα
Ψυχολόγος
Τηλεδιάσκεψη
Δια Ζώσης

Ονομάζομαι Δημήτρης Μούγιος, σπούδασα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Ψυχολογία της Ταυτότητας και των Διαπροσωπικών Σχέσεων. Η ψυχοθεραπ..

Έφη Καραγιάννη

Έφη Καραγιάννη

Ψυχολόγος
Μοναστηράκι
Ψυχολόγος

Είμαι απόφοιτη ψυχολόγος από το τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και διαθέτω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ψυχοθεραπευτική ειδίκευση στη CBT ενηλίκων του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτ..